YAB PM mengagihkan sumbangan bubur lambuk

June 13, 2017 in Aktiviti Semasa

PM-Najib-agih-bubur-lambuk-masjid-jamek-kampung-bharu-2017-111 Jun 2017 — YAB Perdana Menteri , Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak mengagihkan bubur lambuk kepada orang ramai di perkarangan Masjid Jamek Kampung Baru di sini.

Sebanyak 50 periuk digunakan untuk memasak bubur dan lebih 9,000 paket bubur diagihkan kepada orang ramai.

Ini merupakan tahun kesebelas YAB Perdana Menteri , Datuk Seri Mohd Najib dan isteri Datin Seri Rosmah Mansor menyampaikan sumbangan peribadi bubur lambuk kepada orang ramai.

Terdahulu YAB Perdana Menteri menunaikan solat Asar berjemaah yang diimamkan oleh Imam Haji Azizi Ab Hamid Al HAfiz.

Turut mengiringi YAB Perdana Menteri , Datuk Seri Mohd Najib ialah Menteri Kewangan II merangkap Ahli Parlimen Titiwangsa, Datuk Seri Johari Abdul Ghani, Menteri Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor, Pengerusi Perbadanan Pembangunan Kampung Baru, Datuk Affendi Zahari dan Pengerusi Masjid Jamek Kampong Baru, Dato’ Hj Idris Shaari Mat Aris.