Program Solat Jumaat Bersama Perdana Menteri Malaysia Dato’ Seri Haji Mohd Najib bin Tun Haji Abdul Razak Di Masjid Jamek Kampong Bharu

June 20, 2014 in Aktiviti Semasa

solat-jumaat-1Pada 25 April 2014 bersamaan hari Jumaat, Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB) dengan kerjasama Kementerian Wilayah Persekutuan (KWP) dan Masjid Jamek Kampong Bharu Mengadakan Program Solat Jumaat Bersama Perdana Menteri Malaysia YAB Dato’ Seri Haji Mohd Najib bin Tun Haji Abdul Razak Di Masjid Jamek Kampong Bharu.

Kedatangan Perdana Menteri ke Masjid Jamek Kampong Bharu antara lainnya, beliau ingin melihat sendiri perkembangan proses pembinaan Masjid yang baru sahaja selesai untuk Fasa 1. Yang mana sekarang Fasa yang ke-2 sedang giat dijalankan.

Sehubungan dengan itu, Kehadiran Perdana Menteri Diserikan lagi oleh Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB) dan Kementerian Wilayah Persekutuan (KWP) dengan menaja 3,000 bungkus nasi beriani untuk diagihkan kepada para Jemaah yang hadir selepas solat jumaat.