Program Penyampaian Bantuan Hari Raya Kepada Anak Yatim Dan Fakir Miskin Kariah Masjid Jamek Kampong Bharu

August 7, 2015 in Aktiviti Semasa

bantuan-hari-raya-2015-3Pada 20 Jun 2015 / 03 Ramadhan 1436 Hijrah , telah berlangsung Program Penyampaian Bantuan Hari Raya Kepada Anak Yatim dan Fakir Miskin Kariah Masjid Jamek Kampong Bharu  dimana golongan sasaran yang telah terlibat terdiri daripada golongan anak yatim , fakir miskin dan kepada pelajar tahfiz serta surau – surau dibawah Masjid Jamek Kampong Bharu .

Antara tetamu kehormat yang hadir untuk menyampaikan sumbangan tersebut ialah Timbalan Menteri Kewangan merangkap Ahli Parlimen Titiwangsa , Datuk Johari Bin Abdul Ghani.

Kehadiran penerima sempena Program Penyampaian Bantuan Hari Raya peringkat Masjid Jamek Kampong Bharu ini kira-kira 700 orang penerima.