Program Khatan Perdana 2016

January 7, 2016 in Aktiviti Semasa

IMG_247813 Disember 2015

Pemuda UMNO Titiwangsa bersama Masjid Jamek Kampong Bharu   telah mengadakan Program Khatan Perdana bertempat di Dewan Serbaguna Masjid Jamek Kampong Bharu.

Kerjasama untuk program ini turut mendapat khidmat perubatan dari Pegawai Perubatan Hospital Angkatan Tentera Malaysia.

Penyertaan untuk Program Khatan Perdana ini telah dibuka kepada kanak-kanak yang berumur 7 – 12 tahun.

Secara keseluruhannya , program ini telah mendapat respon yang cukup baik dikalangan ibu bapa iaitu sekitar 110 orang penyertaan.

Majlis dirasmikan oleh Datuk Hj Affendi Bin Zahari ,selaku Pengerusi Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu