Program Motivasi Alihan Pelajar (MAP) (Laporan)

February 6, 2014 in Aktiviti Semasa

motivasi-alihan-pelajar-map

Program ini dianjurkan oleh BIRO PEMUDA MASJID & KELAB BELIA 1 MASJID dengan kerjasama MASJID JAMEK KG.BARU pada 19.12.2013 (Khamis)  bertempat di Dewan Kuala Lumpur, PWTC.

Program dirasmikan/tetamu khas oleh Dato’ Hj Idris Shaari Bin Mat Aris.

Program disampaikan oleh penceramah/panel/moderator Dr.Hj Tengku Asmadi Tengku Muhammad.

Program ini adalah untuk menyuntik kesedaran ke dalam diri para pelajar untuk lebih berjaya bukan sahaja dalam bidang akademik semata-mata tetapi dalam setiap aspek kehidupan. Selain itu, para peserta diajar cara belajar yang berkesan, pembahagian masa yang cekap dan pentingnya restu ibubapa untuk melakar kejayaan yang diimpikan.

Alhamdulillah program berjalan dengan lancar dan diserikan lagi dengan kehadiran lebih 150 orang dalam program tersebut. Diharapkan semua peserta dapat mengamalkan segala ilmu yang dipelajari.

Gambar Program Motivasi Alihan Pelajar