Majlis Perasmian Penutup Kursus Haji & Umrah15 Siri 1435h / 2014m Anjuran Biro Dakwah Masjid Jamek Kampong Bharu Dengan Kerjasama CS Holidays Sdn Bhd

June 20, 2014 in Aktiviti Semasa

penutup-kursus-haji-2014-2Sabtu, 14 Jun 2014 yang lalu Masjid Jamek Kamponh Bharu dengan kerjasama Cs Holidays Sdn Bhd telah mengadakan Majlis Perasmian Penutup Kursus Haji & Umrah 15 siri 1435H/2014M bertempat di Dewan Serbaguna Masjid Jamek Kampong Bharu. Kursus haji telah dihadiri kira-kira 70 orang peserta sepanjang 15 siri kursus ini berlangsung.

Majlis dipengerusikan oleh Encik Azizulmalik, dimulakan dgn ucapan Pengerusi Biro Dakwah dan diringi ucapan oleh Pengurus Besar CS Holiday sdn bhd. Majlis dirasmikan oleh Imam Hj Abdul Ahad bin Abu Bakar mewakili Ybhg. Dato’Idris Shaari bin Mat Aris Pengerusi Masjid Jamek Kampong Bharu yang tidak dapat hadir pada program tersebut. Imam Hj Abdul Ahad bin Abu Bakar telah mengucapkan ribuan terima kasih kepada pembimbing kursus haji bagi musim ini iaitu ustaz Kamal Nasir bin Roslan yang telah banyak mencurahkan ilmu pengetahuan dan pengalaman beliau kepada para peserta. Majlis telah berlangsung dengan jayanya.

Semoga para peserta mendapat ilmu yang bermanfaat untuk dijadikan panduan semasa mengerjakan Haji atau Umrah nanti, Insyallah.