Majlis Penyerahan Fasa 1 Masjid Jamek Kampong Bharu

June 18, 2014 in Aktiviti Semasa

gimikPada 16 April 2014 hari Rabu yang lalu, Satu Majlis Penyerahan Fasa 1 Masjid Jamek Kampong Bharu diadakan secara sederhana di Pejabat Baru Masjid Jamek Kampong Bharu,

diantara Syarikat Kontraktor Bangimas dan Masjid Jamek Kampong Bharu.
Majlis dimulakan dengan ucapan Pengerusi Masjid Dato’ Idris Shaari bin Mat Aris sebagai kata-kata aluan dan terima kasih. Diikuti ucapan wakil Syarikat Kontraktor Encik Hanafi dan sekali gus menyampaikan gimik penyerahan Fasa 1 Masjid yang siap dibina kepada Pengerusi Masjid sebagai tanda Fasa 1 Masjid Jamek Kampong Bharu sudah boleh digunakan.

Majlis diserikan lagi dengan kehadiran barisan AJK Masjid Jamek Kampong Bharu, wakil Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB) & wakil dari M.A.S Kampong Bharu.

Majlis  melabuhkan tirainya dengan bacaan Doa oleh Imam Haji Abdul Ahad bin Haji Abu Bakar bagi memberkati majlis tersebut.